Waardeloos, wanhopig en alleen

Het zijn 3 dingen die ik niet ben, of nou misschien wanhopig een beetje.. 😉 Toch zijn dat de 3 dingen die als eerste door mijn hoofd gaan als ik mezelf vandaag moet omschrijven. Ik voel me waardeloos, wat ik ook doe, ik doe het niet goed. Toen ik langs de spiegel liep zag ik wanhoop in 2 trieste ogen. En alleen, geen idee hoe ik me zo alleen kan voelen. Aangezien we net samenwonen snap ik dat ook niet. Story of my life: ik snap 9 van de 10 keer niet waarom ik zo ben of waarom ik zo doe. Het ligt in ieder geval niet aan mijn vriend, of in ieder geval meestal niet dat weet ik wel. Hij geeft me die erkenning die ik blijkbaar zo erg nodig heb, maar het is nooit (goed) genoeg. Mijn verwachtingen zijn ALTIJD veel te hoog waardoor ik snel teleurgesteld raak. Dat is iets wat ik na 26 jaar eindelijk wel weet, maar toch veranderd dat niet, ik verander niet. Ik heb ook continu het gevoel dat mensen me niet begrijpen, ook al zeggen ze van wel, ook al praten ze met me mee. Ik zie alles zo totaal anders dan andere mensen, correctie normale mensen. Waarom kan ik niet gewoon zo zijn zoals mijn beste vriendin. Ze zijn al bijna 7 jaar samen, verloofd, nooit ruzie, ze zeikt nooit, ze is ontzettend sociaal, (bijna) niets is te gek. Ik wil ook zo zijn!!

Eigenlijk al zolang als ik me kan herinneren ben ik zo anders, alleen het lijkt dat het de laatste tijd nog erger wordt. Ik kan me goed voorstellen dat het volgende heel raar gaat klinken: Ik ben ontzettend dankbaar, verliefd en blij met mijn vriend. Met onze poesjes (ookal is er eentje sinds een aantal dagen overal aan het plassen), met ons mooie liefdesnestje wat steeds gezelliger wordt, we hebben het echt goed voor elkaar. Ik zou niet mogen klagen, maar toch voel ik me niet blij…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.