Update D-day

Helaas ging het niet zoals ik had gehoopt. Zaterdagavond ben ik alsnog ongesteld geworden. Ontzettend last van krampen, dus de hele zondag in bed gebleven en vertroeteld door mijn schatje. Vandaag, maandag, alsnog last van de krampen. Heb het idee dat het deze maand veel heftiger is dan de andere keren. 

Toen we aan onze familie gingen vertellen dat ik zwanger was heb ik het gesprek opgenomen met mijn telefoon. Misschien een beetje raar, aangezien ik het ze van te voren ook niet kon vragen of ze het goed vonden, maar ik ben nu erg blij dat ik het heb gedaan. Met 8 weken, op 8 april hebben we het onze moeders verteld. Mijn moeder kreeg het boek “Mam, je wordt oma!” van Carry Slee. Ze maakte het open, las de titel voor en vroeg toen: “Ja? Word je oma?” Toen ik zei dat ik geen oma werd maar zij, was ze al in tranen. Daarna ’s avonds naar m’n schoonmoeder, zij was ook zo ongelooflijk gelukkig met het nieuws. Daarna lieve Cor ook zo blij, “Mijn kleine meid”. Al heb ik 100 baby’s, zal altijd z’n kleine meid blijven denk ik. Mijn zwager en zijn vriendin voelde het al aankomen, dus niet zo emotioneel als de moeders reageerde op het nieuws. Daarna mijn vader die bij binnenkomst al zei: “Nou gooi het er maar uit, gaan jullie trouwen of ben je in verwachting?” Het is voor het eerst dat ik dit nu terug hoor, heel emotioneel, maar ontzettend mooi om te horen dat we niet alleen onszelf zo gelukkig maakte met ons kleintje.

Ookal is de verrassing er wel een beetje af, ik kan niet wachten tot we de opa’s en oma’s weer zo blij kunnen maken met babynieuws!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.