Update doelenlijst 18-9-2014

Het hele idee van de doelenlijst tijdens mijn zwangerschap is een beetje naar de maan, maar ik ga gewoon lekker verder ondanks er nog geen baby on board is. Hoe eerder al die punten afgestreept zijn, des te eerder ik een nieuwe lijst kan maken. I love lijstjes! Heb inmiddels alweer aardig wat puntjes bedacht die ik toe wil voegen. 

Maar voor nu alleen een update van de bestaande punten:

1# WC beneden
De bovenste 4 tegels hebben we rondom eruit gehakt. Vroeger was onze woonkamer een sigarenwinkeltje, met erachter het woondeel. We vonden na het hakken 2 extra deuren die ze toen gebruikten om naar het woondeel te gaan. Mijn zwager heeft daar gistermiddag gipsplaten voor gemaakt. Nu wachten op de stukadoor..

9# Georganiseerde make up tafel
Mijn kaptafel staat in de toekomstige babykamer en ondanks we het een tijd terug een soort kantoortje/make up kamer hebben gemaakt is het nu voornamelijk een rommelkamer. Het is inmiddels al een stuk opgeknapt, maar voor een aantal spulletjes heb ik nog niet echt een goed plekje. En de rest van de kamer moet natuurlijk ook weer een beetje op orde komen, maar dit deel is vast af.

2014-09-16 16.16.30 2014-09-17 19.26.39

10# Sieraden uitzoeken en mooi plekje geven
Ik heb het sieradenrek wat Cor ooit voor me heeft gemaakt weer opgehangen. Al die tijd wilde ik niets aan die kamer doen, omdat ik te graag wilde dat het een babykamer zou worden. Ik moet mijn andere rek nog ophangen, maar ik heb geen muur meer over, het rek wat hangt is namelijk alleen voor hangoorbellen. Sowieso wil ik heel erg graag een sieradenkast, alleen de kast die ik wil is maar liefst 294 euro! 😦 Klik hier voor foto’s!

2014-09-17 19.27.10

11# Schuur uitruimen/dozen uitpakken
We hebben weer wat extra ruimte in de schuur, 1 doos uitgepakt en 4 dozen gaan naar zolder. Schuur is dus nog niet wat het moet zijn, maar we kunnen overal weer bij.

16# Nieuwe recepten uitproberen (2/5)
We hebben weer wat nieuwe recepten uitgeprobeerd! Helaas waren ze niet allemaal even lekker, maar we hebben in ieder geval gezond gegeten en ik kan weer wat wegstrepen van mijn lijst. Recept 1 (heeft vriendlief gemaakt): Kippenbouten met groenten. Recept 2: Romige penne met spinazie en zalm. Recept 3: Zelfgemaakte Stroganoff – recept van L. Wij hebben het met varkenshaas gemaakt, maar het kan blijkbaar ook goedkoper. Als ik vaker zou koken, zou ik ook beter de weg weten in de winkel haha. Verder zat er knoflook, ui, champignons, zoete punt paprika’s, crème fraîche en tomatenpuree in. Aangezien mijn vriend niet van aardappelpuree houd, heb ik gewoon aardappels gekookt, ook lekker erbij! Voor de recepten van de eerste 2 gerechten, klik op de foto.

 Kippenbouten met groenten! Penne met spinazie en zalm Stroganoff - zonder pakje

19# Uitgebreid CV en beknopte CV maken (0/2)
Uitgebreid CV had ik al, dus die heb ik aangepast en is nu weer klaar voor gebruik. Daarnaast heb ik het advies gekregen om ook een beknopte versie te maken, maar daar moet ik nog even voor gaan zitten.

20# Part time baan zoeken
Helaas nog geen leuke part time baan. Eerst wilden we wachten omdat we dachten dat we weer snel zwanger zouden raken en als ik dan weer vanaf 6 a 7 weken die bekkenklachten krijg, zijn ze vast niet blij met mij als nieuwe werknemer. Nu ben ik toch maar wat actiever aan het zoeken, misschien duurt het nog een tijdje voor ik zwanger ben en dan kan ik voor die tijd in ieder geval nog wat extra geld verdienen en contacten leggen! Vanochtend had ik een gesprek bij het UWV, ze hadden (helaas maar) 1 leuke vacature. Ben benieuwd!

36# Naar de kermis (1/2)
We zouden op vrijdagavond naar de 2e kermis gaan, toen werd het zaterdagmiddag en uiteindelijk is het zondagmiddag geworden. Het was heerlijk weer, dus toch goeie timing! Op maandag, de laatste dag, gaan de meeste mensen verkleed en is het 1 groot feest. Ik had die dag niet echt een best humeur, daarbij had ik geen outfit en hou ik totaal niet van die hoempapa muziek (lees: Nederlandstalig/carnavalsmuziek), dus mijn vriend is alleen gegaan. Hij een leuke dag en ik in chillmodus, prima oplossing!

2014-09-07 16.44.20 2014-09-07 16.57.13 2014-09-07 16.52.53 2014-09-07 17.00.19 2014-09-07 17.05.38

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.