15 weken zwanger

Merry X-Mas volgers en stiekeme lezers!

Kerst is mijn ding, ieder jaar kijk ik er naar uit, maar op een of andere manier kom ik er dit jaar niet helemaal in. De lampjes van de kerstbomen staan meer uit dan aan. Het is te mooi weer voor de tijd van het jaar, wat ook een voordeel heeft; nu durf ik in ieder geval nog auto te rijden. Ik ben eigenlijk alleen nog maar bezig met 2 januari. Nog 7 dagen en dan weten we eindelijk of we een meisje of een jongen krijgen!! 

Zondag kwamen Carola en Alex na een romantische hotelovernachting langs bij ons in Edam. Al gauw besloten Carola en ik om de auto te pakken en te gaan winkelen. Voor het eerst in uhhh 12 jaar vriendschap (?) dat we geen fiets, bus, tram, metro of trein moesten pakken om te kunnen shoppen. Ideaal! Lekker samen keuvelen terwijl de mannen thuis over auto’s en borsten konden praten, want dat doen alle mannen onderling in mijn beleving. Ook maar even boodschappen gedaan zodat Carola een heerlijke boontjesschotel kon maken bij terugkomst. Na een heerlijke maaltijd en een toetje toe gingen ze weer op pad, met Carola achter het stuur. Heerlijk dat we nu die vrijheid hebben en waarschijnlijk heerlijk voor de mannen dat ze eindelijk een Bob hebben.

2014-12-21 13.44.51

Al een tijdje was hier in huis de vraag of er een Xbox One, een PS4 of toch een Wii U zou komen. Roy z’n mening veranderde iedere keer als hij weer iets nieuws had gehoord over 1 van de drie. En ik dacht alleen maar aan wat een geld kost het allemaal!! Nadat Roy een oefenrondje bij z’n broer op de Wii U had gespeeld was hij verkocht. Als het de Xbox of PS4 had geweest was hij waarschijnlijk ook verkocht geweest, ze hebben allemaal wat nieuws en moois natuurlijk. Maar gelukkig voor mij is het de Wii U geworden die de old school spellen heeft waar ik zo goed in was op de super nintendo/gameboy/DSi. Maandag zijn we (als in ik) dus naar Amsterdam Noord gereden om daar de Wii U te halen, Mario Kart zat erbij, Donkey Kong zag er zo vrolijk uit dus die hebben we er ook maar bij gekocht. Eenmaal thuis aangesloten en 150 updates later waren we direct verslaafd. Wat een ontzettend leuk ding is het!! We hebben uren Donkey Kong gespeeld, wat duidelijk niet meer voor kinderen is gemaakt omdat het vanaf het 2e level al ontzettend moeilijk is. Daarna hebben we online Mario kart gedaan met mijn zwager en schoonzusje. Gelukkig had Roy nog wat vrije dagen, zodat hij zijn nachtdienst vrij kon nemen en we als 2 gamejunkies door konden spelen.

Dinsdag met de auto naar de fysio. Wat een luxe! Ben nog steeds zo blij. Woensdag was het alweer de dag voor kerst. Ik heb nog snel (met de auto) de laatste boodschappen gedaan. En toen Roy wakker was na zijn nachtdienst konden we eindelijk de kerstcadeautjes uitpakken. Meerdere keren hebben we elkaar er van moeten weerhouden om niet al een cadeautje open te maken, maar nu mocht het! We gingen dit jaar voor de praktische cadeau’s. Ik kreeg een opbergzak die je vacuum kan zuigen voor het overschot aan kleren wat ik heb.Nu wisselde ik de vuilniszakken zomerkleding af met de winterkleding, maar was dan bang dat er beestjes in gingen lopen enzo. Probleem opgelost! Roy kreeg een blender voor z’n smoothies en om later babyhapjes mee te maken. Verder een geurding voor in de auto, een parkeerschijf, een voetenopwarmer (met massagestand) voor mijn bijna afgestorven voetjes en ga zo maar door. Papa Roy kreeg een rompertje voor de baby, mama kreeg een slinger met “Hoera een dochter” en de baby kreeg roze Hello Kitty sokjes. Waarschijnlijk wordt het toch wel even schrikken als blijkt volgende week dat er al die tijd gewoon een jongetje in mijn buik zit. Kerstavond bleef ik alleen achter met de Wii U, Roy ging weer zijn nachtdienst in.

2014-12-24 17.02.45 2014-12-24 17.34.55 2014-12-24 17.35.34

Eerste kerstdag!
Bij de familie Scheers zouden we 1e kerstdag vieren. Ik was super zenuwachtig!! Had geen idee wat ik kon verwachten. Opa en oma hadden me al Natasja genoemd en zijn tante noemde me Mandy, dus hoe zou ik met kerst gaan heten? Daarnaast ben ik nogal lomp, dus was bang dat ik dingen om zou gooien, eten zou lanceren ipv het netjes naar mijn mond toewerken, rare zinnen zou zeggen door zenuwen en zwangerschapsgekste etc. Net na 5en waren we daar en niet veel later kwam de rest van de familie ook binnen. Een paar mensen had ik wel al eerder gezien, maar ik vond het toch eng. Na het voorgerecht: Soep met lenteuien, paprika en garnalen, mochten we de cadeautjes openmaken. Daarna konden we uit grote bakken gebracht door de cateraar onze bordjes volscheppen met Indonesisch eten. Buiten stond een vuurkorf waar we gezellig met een groepje om heen stonden te kletsen. Waarschijnlijk komt 1 avondje vuurkorf overeen met 4 pakjes peuken roken, maar het was gezellig! Ik heb erg kunnen lachen met de 2 nichten van Roy. De een heeft 2 dochters en de ander een zoontje, die er ook bij was met zijn kleine schattige stropdasje en guitige lachje. Achteraf gezien heb ik me weer druk gemaakt om niets. Net voor half 12 meen ik gingen we naar huis, hoe gezellig ik het ook heb gehad, ik was erg blij dat ik mijn nare panty uit kon doen en met mijn joggingbroek op een zachte bank kon zitten. Roy ging naar de Poort en ik zat weer met mijn new best friend Wii U.

Tweede kerstdag!
Vandaag, als in over 2 uur, worden we verwacht bij mijn vader. Volgende week komt het vervolg, want ik gok dat ik straks te gaar ben om verder te bloggen. Fijne kerst allemaal!!

15 weken zwanger

15 weken zwanger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.