We weten het geslacht! 16 weken+1 dag zwanger

happy-new-year-2015-hd-wallpaper

Vorige week waren we op 2e kerstdag geëindigd, wat nu alweer als een eeuw geleden voelt. We gingen gourmetten bij mijn vader, Gerdy, zusje en broertje. We hebben leuke babycadeautjes gehad: sokjes met “I love papa”, slabbetje met “I love mama”, speelgoedjes etc. We zijn weer lekker verwend! Op 3e kerstdag gingen we met m’n schoonmoeder, zwager en schoonzusje naar Hobbit 3D en daarna lekker uiteten! Ik had als voorgerecht een garnalencocktail, als hoofdgerecht zalm en als nagerecht ijs met chocolademousse en chocoladesaus. Wat een verwennerij! Ondanks we een hele gezellige kerst hebben gehad, was het toch wel lekker dat we 28 december even een dagje niets hoefden te doen.

Dinsdag werd ik opgehaald door mijn schoonmoeder om lekker te gaan shoppen in Babyland in Alkmaar. Wat wij niet wisten was dat Babyland al een paar maanden geleden verhuisd was. Stom internet, daar stond het oude adres nog, we hadden ons er zo op verheugd! We zijn het centrum van Alkmaar maar even ingegaan, op zoek naar de prénatal want we wilden natuurlijk wel iets kopen! We hebben lekker rustig aan gedaan zodat we alles konden bekijken. Geweldige spulletjes allemaal. Oma in spe moest ik af en toe een beetje tegenhouden, volgens mij had ze het liefst die hele winkel opgekocht. We zijn alsnog weer flink verwend! Ik vind mijn buikband helemaal fantastisch. Toen ik het pasmodel omdeed en in de spiegel keek werd ik emo. Ookal is het nog wat vroeg voor een buikband, ik ga hem met trots al dragen!! Na het babyshoppen was het tijd voor onze Royal High Tea! Een heerlijke dag zo, lekker samen kletsen en kleine schattige hapjes naar binnen werken.

2014-12-30 18.27.39 2014-12-30 16.21.36

31 december 2014, Oudjaarsdag!

Vandaag was alweer de laatste ophaaldag voor Moeder voor Moeders. Heb het met veel liefde gedaan, zou het een volgende zwangerschap weer doen, maar ben toch stiekem wel blij dat ik er nu vanaf ben!

Om half 2 bracht ik mijn liefde naar zijn werk. Daarna snel naar huis, omdat ik weer op tijd bij de fysiotherapeut moet zijn. Ik kwam zwaar gestresst binnen. Normaal moet ik altijd eerst op apparaten voor ik op de massagetafel plaats mag nemen. Nu dacht ze dat het misschien beter was als ik de apparaten over zou slaan, nou daar ga ik natuurlijk niet tegen in! Na een half uur ging ik gelukkig iets meer zen naar buiten. Ik had nog een flinke to do list, die voornamelijk bestond uit tutten maar toch.. Nagels schoonmaken, nagels lakken, krulspelden, nepwimpers.. Ik ging all out! Om half 9 was ik er klaar voor, weer de auto in en naar Roy’s werk. Onderweg zat ik mee te blèren met Ladies of Soul, die een nummer van Whitney Houston deden, My love is your love.. Heb eigenlijk nooit echt wat met dat nummer gehad, maar ineens moest ik huilen.. Pff zullen die hormonen wel weer zijn! Roy werd gelukkig al vroeg “vrijgelaten” waardoor we snel door naar Gouda konden gaan. We hebben een gezellige avond gehad bij Carola en Alex.

Mijn geheugen was weer eens vol, dus het filmpje stopt al vrij snel. Nadat ik een kus van mijn liefde kreeg, gaf hij daarna een zoen op mijn buik om ons kleintje een gelukkig nieuwjaar te wensen.. Daar kwamen de eerste tranen van 2015! Eenmaal buiten bleven de tranen lopen. Ik was zo intens gelukkig, naast mijn beste vriendin stond ik te kijken hoe de liefde van mijn leven en Alex vuurwerk aan het afsteken waren terwijl het jaar 2014 door mijn hoofd flitste. Op naar een geweldig jaar waarin we papa en mama mogen worden!! Roy liep de hele avond vol trots met de kleine babyschoentjes aan de rits van zijn jas. Wat heb ik het toch getroffen met mijn lief! ’s Nachts ben ik weer terug naar Edamskie gereden, iets zachter dit keer. Blijkbaar reed ik op de heenweg overal te hard, ik blijf nog steeds van mening dat de snelheid die op de TomTom staat gewoon niet klopt. 😉

1 januari 2015, Nieuwjaarsdag!

De eerste dag van het jaar hebben we lekker in onze joggingpakken op de bank onder een kleedje doorgebracht. Een luilekkerdagje.

2 januari 2015, Dag van de waarheid!

Vandaag komen we eindelijk te weten of er een klein meisje of een klein jongetje in mijn buik zit. Ik had niet verwacht hier voor zenuwachtig te zijn, maar was het toch behoorlijk. Roy werd er zelfs zenuwachtig van! Om 13.45 uur in Koog aan de Zaan was het eindelijk zo ver.. Toen we voor de deur stonden geparkeerd en uit wilden stappen kwam het nummer van Mr Probz op de radio met “Nothing really matters”, hij zong “When she’s ok
Then I’m alright”. Ik begon weer te huilen en uiteraard zag ik het weer als een teken.. het is een meisje!! We kwamen binnen en ik kon meteen gaan liggen. Ze ging eerst kijken of alles op z’n plek zat. Ik dacht alleen maar vertel me nou maar of we een dochter of een zoon krijgen….. Heel even dacht ik een piemoltje te zien, maar ik hield mijn mond. Roy zag het even later ook, maar hield ook zijn mond. Ze zei dat het al even in beeld was, dus ik zei dat ik dacht een piemoltje te hebben gezien en ze knikte. Het is definitief: het is een jongen! Vandaag precies 16 weken, was hij al 16 centimeter! Hoe erg ik er ook naar uit keek, het is zo gek om ineens te weten wat we op de wereld gaan zetten. Een kleine man, een binkie, een klein prinsje.

2015-01-02 17.14.15

Na de echo zijn we naar Babypark in Wormerveer gegaan, we hebben een spijkerbroekje van Lief! gekocht en een t-shirtje met “papa’s kanjer”. In de auto had ik mijn moeder en Carola al gebeld. Nu was het tijd om het aan andere oma te vertellen. We hadden een blauwe beker gekocht met “Ik hou van oma”. Het was ingepakt in roze inpakpapier, dus nog voor ze het open had gemaakt vroeg ze of het een meisje was.. Uit het roze inpakpapier kwam toch een blauwe beker. Weer een oma blij gemaakt. Daarna de dvd gekeken en het was zo raar voor mij om terug te zien. Voelde net alsof ik naar de echo van iemand anders keek. We kregen een mega zacht Superman pyama’tje voor onze zoon, wat we erg leuk vinden omdat Roy en ik alle 2 een superman/woman shirt hebben, dus nu hoort ons kindje er echt bij! Daarna eindelijk naar huis en kijken naar jongensnamen. De meidennaam lag al een hele tijd vast, ze zou vernoemd worden waar Roy en ik alle 2 heel blij van werden. Nu moeten we echt goed gaan zoeken naar een jongensnaam, maar gelukkig hebben we nog even de tijd!

16 weken zwanger

16 weken zwanger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.