39 weken zwanger

Is dit dan eindelijk mijn laatste “zwanger” post? Vandaag hou ik het kort, want ik heb er echt even geen zin in. Niet in bloggen en niet in zwanger zijn. Die “laatste loodjes” zijn echt super stom en ik verlang naar niets anders meer dan met onze zoon te knuffelen. 

Al maanden roep ik dat ik naar het zwembad wil, om te ervaren hoe het is om gewichtsloos te zijn in het water. Maar er moest eerst nog een hoop in huis gebeuren, dan kwam er weer wat tussen of had ik er gewoon de puf niet voor. Nu zijn we eindelijk gegaan, op dinsdagmiddag, lekker een zwembad voor onszelf. Toen ik het water inliep was het fantastisch, alsof mijn buik opgetild werd. Echt zwemmen heb ik amper gedaan, ik ben sowieso al geen waterrat, maar gewoon een beetje door het water lopen was fantastisch. Toen ik eruit wilde gaan om te plassen (helaas is dat tegenwoordig 5x in een uur ongeveer) moest ik uiteraard het water uit. Via hetzelfde trappetje die ik net nog zo fantastisch vond, was het nu super kut. Iedere stap uit het water voelde het alsof ik 100 kilo aankwam. Deze zwangerschap ga ik zeer waarschijnlijk niet nog een keer zwemmen, maar het is echt een aanrader en ik ga het in de volgende zwangerschap zeker vaker doen!

wpid-img-20150609-wa0001.jpg wpid-img-20150609-wa0000.jpg

Na het zwemmen hebben we de 2e gipsafdruk gemaakt. De eerste gipsafdruk zonder bh vond ik toch een beetje raar. Mijn schoonmoeder gaat daar lekker mee knutselen. Bij deze 2e gipsafdruk ben ik blijven staan, de 1e was zittend. Staand vind ik ook mooier, maar was wel een stuk zwaarder. Je moet best een tijd stil moet staan voor dat alle gips er op zit en de afdruk eraf gehaald kan worden, maar ook omdat het gips behoorlijk zwaar wordt. Ach, je moet er wat voor over hebben! 🙂

Meer nieuws van deze week:

  • Roy heeft de slaapkamer deuren geverfd, dus ook de deur van de babykamer. Dat was het laatste deel wat nog gedaan moest worden.
  • Onze Lincoln roos is uitgekomen, weer fantastisch groot, mooi en geurig.
  • Mijn zusje Demi is geslaagd voor haar examens!
39 weken zwanger

39 weken zwanger

Een gedachte over “39 weken zwanger

  1. Hopelijk voor jou is de volgende post een leuke aankondiging van jullie lieve baby! 🙂 ik moet ook eens gaan zwemmen, goed idee!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.