Tijdnood

Ik neem me al 4 weken voor om een stukje te schrijven, maar andere moeders zullen het vast herkennen als ik zeg dat ik er simpelweg de tijd niet voor heb. En als ik tussendoor even de tijd heb dan is het ook wel lekker om gewoon even hersendood voor je uit te staren als je op de bank ligt..

Maar….. een dezer dagen zal ik ECHT weer een update op de site zetten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.