Verliefd of verslaafd?

Afgelopen zondag, 11 oktober, was het alweer een jaar geleden dat we er achter kwamen dat er een klein mensje in mij groeide. Vanaf dat moment staat heel je wereld op z’n kop. Hij kwam niet als een verrassing, maar toch heb je geen idee hoe je leven gaat veranderen. Nu een jaar later is ons mooie Mason menssie alweer bijna 4 maanden oud en ik kan niet meer zonder hem. Ik ben verliefd! Of misschien zelfs een tikje verslaafd.. 

Net als vele andere moeders, vind ook ik mijn kind geweldig, de beste, de mooiste, de liefste en ga zo maar door.. Maar tot welk punt is het normaal? Het liefst praat ik over niets anders dan Mason. Hij is mijn leven, mijn alles. Ik ben moeder, een hele trotse moeder en de wereld mag dat weten!

IMG_1256.2

Uiteraard ben ik al bijna 4 maanden facebook aan het spammen met de meest schattige foto’s van ons veel te snel groeiende kereltje. Inmiddels zullen mensen wel denken “ja, je hebt een leuk kind, kan je ook nog iets anders erop zetten?!”. Het antwoord is eigenlijk nee, uiteraard kan ik het wel, maar ik wil het liever niet. Ik barst van de liefde voor dit heerlijke kleine dropje en daarom is deze post speciaal over kleine Meessie, omdat ik zo belachelijk veel van je hou, nooit meer zonder je kan en misschien een beetje verslaafd aan je ben.

IMG_1315.2 IMG_1216.2

Ik kan zo intens genieten van hem. Hoe moe of knorrig ik ook ben, alles met hem is geweldig. Zwemmen, kiekeboe spelen, wandelen, “gat in de weg”. De hele dag door zing ik de meest bizarre zelf verzonnen liedjes, maak ik bij iedere handeling geluidjes en gekke bekken. Hij vind het fantastisch, hij lacht zo ontzettend lief dat ik helemaal smelt.

IMG_1278.2IMG_1266.2IMG_3133

Hij maakt mijn leven zoveel mooier, hij maakt mij compleet.

IMG_1190.2 IMG_1350

Sinds 3 weken gebruikt hij echt zijn handjes, wat hem nog schattiger maakt. Hij had altijd kleine maar stevige knuisjes, heel schattig, maar wat een vieze troep gaat er in zitten. Als hij dan in bad ging of ik met een doekje (weer eens) zijn handjes ging schoonmaken moest ik zijn vingertjes echt open pulken. En ineens ging hij in plaats van zijn hele vuist, zijn vingers in zijn mond doen, minstens 3 want dat is lekker denk ik?? Daarna ging hij ineens superschattig duimen.. Heel dubbel, want echt het ziet er zo lief uit, maar een speen kan je afleren of gewoon weggooien, een duim kan je moeilijk afhakken. Hij slaat nu op dingen, ik denk dat hij ze dan het liefst wilt pakken, maar nog niet helemaal weet hoe. Verder stopt hij nu ook alles in zijn mond wat hij wel te pakken krijgt. Een sok, een spuugdoekje of gewoon zijn eigen speen die hij eruit trekt en dan weer zelf heel onhandig probeert in zijn mond te doen. Deze week heeft hij telkens zijn handjes over elkaar. Hij blijft gewoon maar schattiger worden.. Tuurlijk gaat het ook onhandig worden, bijvoorbeeld dat we in een restaurant zaten en Mason besloot een hand vol sla van mijn bord te pakken. Maar nu is het nog te leuk!

IMG_3498IMG_3383IMG_3405

Niet alleen zijn handjes maken hem zo leuk dat ik hem wil opeten, maar ook die gekke bekken die hij trekt met die mooie blauwe kijkers en donkere wimpers. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

IMG_3375IMG_3377IMG_3376

Selfies vind mijn kleine kanjer trouwens ook erg leuk. Zowel beneden als boven hebben we een grote spiegel hangen en al sinds hij heel klein is staan we met hem voor de spiegel. Eerst zag hij het niet, of snapte het niet, geen idee. Nu herkent hij ons en zichzelf in de spiegel. Maar dus ook als je je telefoon op selfie stand zet. Hele filmpjes brabbelt hij vol..tegen zichzelf..

Ik kan nog heel lang doorgaan met foto’s, filmpjes en vertellen hoe scheetig kleine Meessie is, maar dat bewaar ik wel voor de volgende keer! 😉

IMG_3276

 

2 gedachtes over “Verliefd of verslaafd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.